AFACERI la Cheie

Există atât motive bune cât şi motivații greşite pentru care oamenii aleg să își deschidă o afacere. În practică, mulţi dintre cei care se gândesc să îşi lanseze propriul business pleacă de la o serie de premise și concepții care cu timpul se vor dovedi ca fiind incompatibile cu clădirea unei afaceri de succes.Iată în continuare câteva modele de business și idei de afaceri ce vă vor ajuta dacă v-ați decis sau dacă vă gândiți să deveniți antreprenor în industria de spălătorie/curățenie.

„Sunt convins că aproximativ jumătate din ceea ce îi deosebeşte pe antreprenorii de succes de cei fără de succes este perseverenţa.” (Steve Jobs)

De ce o spălătorie este o afacere bună?

Dacă v-ați hotărât să deveniți antreprenor, probabil v-ați lovit deja de dificultatea alegerii unui domeniu care să vă reprezinte și care să returneze într-un timp rezonabil profituri serioase. Doriți să începeți o afacere? Pentru asta trebuie să aveți în vedere numeroși factori precum capitalul disponibil, costurile de operare, locațiea, stabilitatea pieței pe domeniul ales, rata de întoarcere a investiției etc. Spălătoriile și curățătoriile reprezintă în momentul de față afaceri ușor de înființat și de administrat, cu un potențial de dezvoltare enorm! Toți avem nevoie de haine curate, iar timpul tinde să devină din ce în ce mai prețios.

Fie că veți opta pentru o afacere independentă sau pentru o franciză în acest domeniu, iată în continuare 3 motive pentru care un Start-Up în industria de curățenie este o afacere bună:

 

  1. Proliferarea stilului de viață modern - Oamenii sunt din ce în ce mai ocupați și se află zilnic în căutarea unor soluții care să le rezolve problemele într-un mod cât mai simplu și eficient. Curățătoria este o astfel de afacere!
  2. Simplu și profitabil - Este una dintre cele mai accesibile afaceri la care vă puteți gândi atunci când vă decideți că vreți să deveniți antreprenor. Nu necesită o investiție foarte mare și nu aveți nevoie de studii sau calificări complexe. Alegeți doar locul, echipamentele și personalul. Sunteți deja gata de drum!
  3. Venituri stabile - Rufele curate sunt o necesitate. Deci indiferent de perioada anului sau de mersul economiei, afacerea dumneavoastră se va putea baza pe un flux continuu de clienți.

De ce să investiți într-o spălătorie rufe?

Deschiderea unei spălătorii  este cât se poate de simplă. Spre deosebire de afacerile clasice din retail aici nu vă veți confrunta cu stocuri și inventare complexe. Exceptând mașinile și consumabilele nu veți avea alte bătăi de cap. Nu aveți nevoie de o pregătire specifică sau de personal specializat. Angajații sunt ușor de instruit, sistemul de plată va fi automatizat, lucrurile sunt extrem de simple!

Afacerea este una stabila. Oamenii și companiile vor avea mereu nevoie de haine și lenjerii curate. Indiferent de perioada anului sau de nivelul de dezvoltare al economiei. Cu puțin efort și un management de calitate veți reuși să dobândiți o clientelă stabilă iar mașinile dumneavoastră vor avea de lucru 24/24.

Spălătoriile sunt profitabile. Dacă veți investi in mașini și echipamente de calitate încă de la început, afacerea dumneavoastră va începe să aducă venituri substanțiale încă din primele luni de funcționare. Spălătoriile sunt recunoscute ca fiind afaceri cu rată rapidă de amortizare a investiției inițiale.

Veți fi propriul dumneavoastră șef. Flexibilitate și mai mult timp liber alături de cei dragi. Spălătoriile funcționează aproape autonom! Nu va fi nevoie să le alocați prea mult din timpul dumneavoastră. Iar după o perioadă programul actual de lucru de la 8 la 16 va rămâne doar o amintire!

Aveți șansa de a vă dezvolta. Prin reinvestirea inteligentă a profitului obținut vă puteți extinde afacerea deschizând o nouă locație, mai multe locații sau de ce nu chiar veți crea o franciză. Deveniți unul din jucătorii importanți într-o industrie stabilă mai repede decât v-ați imagina.

 

Serviciile de spălătorie/curățătorie sunt și vor fi întotdeauna profitabile datorită faptului că acoperă o nevoie constantă a oamenilor. Veți activa astfel într-o industrie stabilă, ajunsă la maturitate ce vă oferă numeroase oportunități de a genera profituri utilizând echipamentele dumneavoastră.

În cazul spălătoriilor self-service vă puteți bucura de mai mult timp liber și de un cost ceva mai redus. Asta deoarece spălătoriile self-service sunt ”autonome” și nu necesită intervenția sau supravegherea permanentă a unui angajat. Clienții vor realiza singuri activitățile specifice angajaților unei spălătorii!

 

 

Spălătoria dumneavoastră va putea funcționa în orice loc din lume! Sistemele noastre mobile și robuste de spălat vă oferă certitudinea că o cantitate mare de rufe va putea fi spălat și uscată într-un mod cât se poate de eficient. Mașinile industriale fabricate în Franța sunt o garanție a calității superioare.

 

Contacteaza-ne!