Uscatoare

Uscatoare de rufe profesionale – Cu o tradiție de 69 de ani pe piața soluțiilor de uscare industriale, Danube prezintă oferta de uscatoare profesionale, adaptate cu succes pretențiilor solicitate de o paletă largă de domenii de activitate care au nevoie de utilaje spalatorii, precum industria hotelieră, restaurante, spitale, sectorul alimentar, industria nucleară, farmaceutică și de cercetare și multe altele.

Fiecare masina de uscat haine comercializată sub brandul Danube vine cu caracteristici distincte, adaptate pentru nevoile clienților, la prețuri personalizate.

Oferta Danube pentru uscatoare de rufe profesionale – industriale

Portofoliul Danube Uscatoare de rufe profesionale este compus dintr-o gamă variată de echipamente de uscat rufe profesionale, proiectate și dezvoltate după nevoile fiecărui domeniu în parte. Danube oferă montaj, punere în funcțiune și training pentru personal.

Gama Danube Aur – Uscatoare de rufe profesionale

masini de uscat rufe Danube Gold
Uscatoare de rufe profesionale Danube.

Având cea mai înaltă performanță de pe piață, gama de uscatoare din clasa Gold reprezintă vârful de gamă din portofoliul de Uscatoare de rufe profesionale al brandului Danube.

Cuvântul de ordine este ”ecologic”. Uscătoarele din clasa Gold reprezintă cartea de vizită a brandului față de acțiunile întreprinse pentru protejarea mediului. Gama Gold este proiectată pentru a ieși de sub umbra preconcepției că o masina de uscat rufe consumă foarte multă energie, printr-un sistem special creat pentru o utilizare cât mai responsabilă a energiei.

Astfel, soluțiile din clasa premium a brandului Danube nu doar contribuie la protejarea mediului, ci generează o reducere a costurilor cu până la 40 de procente.

Uscatoare de rufe profesionale din gama Gold vin cu o serie de caracteristici de cea mai înaltă calitate cu dimensiuni încadrate în intervalul 11 – 80 de kilograme, cu un volum total cuprins între 210 și 1500 de litri. Toate cele opt modele din această gamă sunt învelite în inox, cu opțiunea de a opta pentru varianta învelișului din oțel inoxidabil, inclusiv pentru panoul frontal.

Elementele care contribuie la caracterul ecologic propus de gama Gold de uscatoare de rufe profesionale Danube sunt sistemul inteligent de recuperare al aerului, panourile termoizolante și ușa de sticlă în dublu strat, care asigură izolarea termică a fluxului de aer, optimizează energia consumată pentru încălzirea lui și care conferă per total o eficiență energetică mai mare.

Ușa de sticlă dublă se deschide la un unghi de 180 de grade pentru ca manipularea rufelor, atât la încărcare, cât și la descărcare, să se realizeze cât mai eficient.

Gama Gold din portofoliul Danube beneficiază de un sistem de control electronic, care, datorită interfaței intuitive și ușor de utilizat, oferă un control total asupra procesului de uscare.

Procesul de uscare se realizează într-un mod delicat cu rufele. Acest lucru se datorează senzorului de umiditate inteligent, care conferă un control total asupra gradului de umiditate al rufelor. Senzorul va opri automat ciclul de uscare în momentul în care se atinge nivelul stabilit de umiditate.

Delicatețea procesului de uscare este susținută și de noua generație de tamburi cu găuri ștanțate, realizați din oțel inoxidabil, care asigură manipularea lenjeriei în condiții optime, procesul de răcire fiind realizat fără a crea cute pe rufe. Soluțiile din gama Gold vin, de asemenea, cu sistem integrat de stingere a incendiilor.

Uscatoare profesionale Danube Gold:

DNB-RODD11 Aur (încărcare 11-12 kg)
DNB-RODD16 Aur (încarcare 17-18 kg)
DNB-RODD23 Aur (încărcare 23-26 kg)
DNB-RODD28 Aur(încărcare 27-31 kg)
DNB-RODD35 Aur (încărcare 33-37 kg)
DNB-RODD45 Aur (încărcare 45-50 kg)
DNB-RODD60 Aur (încărcare 60-67 kg)
DNB-RODD80 Aur (încărcare 75-83 kg)

Gama Danube Argint – Uscatoare de rufe profesionale

uscatoare - masini de uscat rufe Danube Silver
Uscatoare de rufe profesionale Danube.

Gama de uscatoare rufe Silver, comercializată de Danube, este ideală pentru clienții care obțin rezultate solide concrete fără a avea nevoie de cele mai avansate caracteristici pentru masinile de uscat alese, dar care să genereze performanțele de calitate înaltă în condiții de uz intens.

Uscătoarele din gama Silver sunt construite inox, cu posibilitatea de a opta pentru inveliș din otel inoxidabil. Același material poate fi comandat, optional, și pentru panoul frontal. Tamburul este realizat din otel inoxidabil, cu gauri stantate, care asigura o manipulare delicata a lenjeriei. Toate aceste uscatoare profesionale beneficiază de opțiunea de inversare a tamburului.

Pentru ca procesul de încărcare și descărcare a rufelor să se realizeze cât mai eficient, ușa uscătorului se deschide la un unghi de 180 de grade, iar pentru cei care doresc, pot opta pentru o ușă de sticlă dublă.

Comanda uscătorului se face electronic pentru o utilizare ușoară, intuitivă și un control total al procesului de uscare.

Optional, clienții pot alege sistemul de control inteligent al umezelii, compus dintr-un senzor care va finaliza în mod automat procesul de uscare, atunci când nivelul de umiditate stabilit este atins. Procesul de răcire, de la finalul ciclului de uscare, se realizează fără a crea cute pe suprafața rufelor.

Gama de uscatoare Silver este disponibila cu dimensiuni cuprinse între 11 și 80 de kilograme, și un volum cuprins între 210 și 1500 de litri. Opțional, masinile de uscat rufe din clasa Danube Silver pot fi dotate cu sistem integrat de stingere a incendiilor. Uscătoarele vin echipate cu mai multe modalități de plată pentru spălătoriile automate. Viziteaza si www.infinitrade-romania.ro .

Mașinile pot încorpora sisteme de plată centralizată, cartele preplătite sau monede/fise.

Uscatoare profesionale Danube Silver:

DNB-RODD11 Argint (încărcare 11-12 kg)
DNB-RODD16 Argint (încărcare 17-18 kg)
DNB-RODD23 Argint (încărcare 23-26 kg)
DNB-RODD28 Argint (încărcare 27-31 kg)
DNB-RODD35 Argint (încărcare 33-37 kg)
DNB-RODD45 Argint (încărcare 45-50 kg)
DNB-RODD60 Argint (încărcare 60-67 kg)
DNB-RODD80 Argint (încărcare 75-83 kg)

Gama Danube Bronz – Uscatoare de rufe profesionale

Uscatoare - masini de uscat rufe Danube Bronze
Uscatoare de rufe profesionale Danube.

Uscătoarele cu tambur din gama Bronze prezintă mai puține caracteristici față de mașinile din gama Gold și Silver. Fac față cu succes la procesele de uz intens și de înaltă calitate, necesare pentru ca un client să beneficieze de cele mai bune rezultate.

Masinile de uscat industriale din gama Bronze vin cu aceleași dimensiuni ca și cele din gamele precedente, respectiv 11 – 80 de kilograme, și un volum cuprins între 210 și 1500 de litri, în funcție de model.

Cele opt modele de uscatoare industriale propuse de Danube in gama Bronze sunt construite din inox, cu opțiunea de a alege un înveliș din otel inoxidabil, și panou frontal din același material.

De asemenea, pentru ca manipularea rufelor să se realizeze cât mai eficient, ușa uscătoarelor se deschid la un unghi de 180 de grade.

Modelele din această gamă vin cu comandă analogică pentru selectarea timpului și a temperaturii, beneficiind de semnal luminos pentru încălzire. Mașinile din clasa Danube Bronze nu permit opțiunea de control al umidității, însă beneficiază de opțiunea de inversare a tamburului. Acesta, la fel ca modelele din gamele anterioare, are găuri ștanțate care permit manipularea delicată a lenjeriei.

Soluțiile propuse de Danube pentru gama Bronze vin cu opțiuni integrate de autoservire, dedicate spălătoriilor automate. Metodele de plată se pot realiza prin sisteme de plată centralizată, monede sau fise, sau cartele preplătite.

Uscatoare profesionale Danube Bronz:

DNB-RODD11 Bronz (încărcare 11-12 kg)
DNB-RODD16 Bronz (încărcare 17-18 kg)
DNB-RODD23 Bronz (încărcare 23-26 kg)
DNB-RODD28 Bronz (încărcare 27-31 kg)
DNB-RODD35 Bronz (încărcare 33-37 kg)
DNB-RODD45 Bronz (încărcare 45-50 kg)
DNB-RODD60 Bronz (încărcare 60-67 kg)
DNB-RODD80 Bronz (încărcare 75-83 kg)

Gama Danube Baza – masini de uscat rufe

uscatoare - masini de uscat rufe Danube Basic
Uscatoare de rufe profesionale Danube.

Propuse sub sloganul ”câteodată puțin poate fi mult”, uscătoarele din gama Danube Basic reprezintă soluția ideală pentru clienți care nu-și pot permite masinile de uscat rufe din gamele Aur, Argint sau Bronz. Modelele din gama Danube Baza nu compromit însă factorul calitate, păstrând caracteristici care se regăsesc în clasele superioare.

Un uscator rufe profesional ”Basic” este echipat cu Reverse Drum Action, Inverter, păstrând niveluri de performanță similare cu celelale game. Dimensiunile cu care se prezintă aceste uscatoare se încadrează între 11 și 35 de kilograme, cu un volum cuprins între 210 și 660 de litri.

Soluțiile de uscat din gama Basic vin cu înveliș din oțel zincat, tambur din același material și ușă cu deschidere la un unghi de 180 de grade. Transmisia se face direct, prin cutie de viteze, fără scripete.

Uscatoarele sunt echipate cu comenzi de selectare a orei și a temperaturii, însă nu dispun și de opțiunea de control a umidității. Însă, la fel ca și la celelalte modele din gamele superioare, mașinile ”Basic” vin cu un sistem de răcire care permite evitarea formării cutelor la finalul ciclului de uscare.

Uscatoare profesionale Danube Baza:

DNB-RODD11 Baza (încărcare 11-12 kg)
DNB-RODD16 Baza (încărcare 17-18 kg)
DNB-RODD23 Baza (încărcare 23-26 kg)
DNB-RODD28 Baza (încărcare 27-31 kg)
DNB-RODD35 Baza (încărcare 33-37 kg)

Gama Danube ROSTD – uscatoare suprapuse: 2 în 1

uscatoare - masini de uscat rufe Danube STD suprapuse
Uscatoare de rufe profesionale Danube.

Uscatoarele din gama STD, suprapuse, prezintă aceleași caracteristici ca cele ale unui uscator profesional din gama Danube Silver. Sunt construite în regim compact. Cu scopul precis de a reprezenta soluția ideală pentru spălătoriile care nu dispun de foarte mult spațiu, precum spălătoriile self-service, hoteluri, spălătorii mici și altele.

Capacitatea de prelucrare a modelelor din gama STD este de 2×12-2×11, în cazul modelului ROSTD 11, și 2×18-2×17, pentru modelul ROST16. În ceea ce privește volumul, primul model susține un volum de 2×210 litri, iar al doilea model 2×330 litri.

Modelele din gama Danube ROSTD dispun de sistem de autoservire, în trei versiuni: plată centalizată, kit cu modete/jetoane sau două kituri cu monede/jetoane (pentru fiecare dintre cele două tambure/microprocesoare).

Uscatoare profesionale Danube ROSTD:

ROSTD11 2 în 1 (încărcare 2×11-2×12 kg)
ROST16 2 în 1 (încărcare 2×17-2×18 kg)

Gama Danube RODD HP Heat Pump – uscatoare cu cele mai mari economii la energie

uscatoare - masini de uscat rufe Danube heat pump
Uscatoare de rufe profesionale Danube.

Clasa Heat Pump de uscatoare rufe profesionale este definita printr-un consum de energie redus cu 50 – 75%. Datorită sistemului de pompare a căldurii, o revoluție în această industrie.

Panourile celor trei uscatoare propuse de Danube în această gamă sunt realizate din piele gri, de aspectul oțelului inoxidabil. Tamburul este realizat din oțel inoxidabil, și este echipat cu funcția de inversare.

Capacitatea de stocare a soluțiilor din gama Heat Pump variază între 11 și 26 de kilograme, cu un volum cuprins între 210 și 460 de litri.

Sistemul de comandă al masinilor de uscat rufe este digital și vine la pachet cu programul Care Dry, prin care se realizează controlul inteligent al umidității.

Uscatoarele sunt, de asemenea, echipate cu sistem de stingere a incendiilor și sertar mare pentru filtrul de scame.

Uscatoare profesionale Danube RODD Heat Pump:

DNB-RODD11HP (încărcare 11-12 kg)
DNB-RODD16HP (încărcare 17-18 kg)
DNB-RODD23HP (încărcare 23-26 kg)

Video de prezentare a gamei de uscatoare profesionale Danube RODD