Masini de spalat profesionale

Proiectate special pentru spălătoriile în care calitatea procesului și economisirea energiei și apei reprezintă o prioritate. Noile masini de spalat profesionale cu centrifugare DANUBE oferă o performanță de top și un aspect renovat pentru a satisface nevoile celor mai pretențioși clienți.

Acest tip de extractoare de spalare înaltă (G Factor = 450-350) reduce drastic umezeala reziduală după procesul de spălare, permițând astfel economii importante în urma procesului, cum ar fi uscarea și călcarea. Instalarea simplă și rapidă și spațiul minim necesar utilizării și întreținerii sale reprezintă un avantaj cheie față de alte game.

Un alt avantaj este acela că Danube se ocupă inclusive cu montajul, punerea în funcţiune şi trainingul personalului în vederea utilizării corespunzătoare a echipamentelor de spalatorie profesionala şi spalatorie industriala.

Oferta de masini de spalat profesionale Danube

Designul și tehnologia avansată, împreună cu o gamă largă de opțiuni și accesorii, au un efect important asupra eficienței energetice și asupra economisirii apei și produselor chimice, reducând costurile de producție și sporind productivitatea afacerii.

Ofera Danube cuprinde o gamă mare de masini e spalat industriale. Clienţii pot opta pentru maşini de spalat profesionale cu viteza joasa, medie sau viteză mare de centrifugare, dar şi de o gamă diversă de masini de spalat profesionale dotate cu baieră sepică, pentru domeniile în care curăţenia este vitală.

Masina de spalat profesionala Danube DNB-ROWEN – viteză joasă de centrifugare

masini de spalat profesionale Danube WEN

Aceasta gamă de masini de spalat industriale este concepută special cu scopul de a satisfice cerințele clienților care vor o masina de spalat simplă, eficientă energetic și cu un consum scăzut de apă și detergenți.

Mașinile vin cu elemente de fixare rigidă care sunt ancorate în pardoseală, cu un factor G de 100, o viteză a cuvei cuprinsă între 458 și 538 rpm și dimensiuni care variază între 11 și 60 de kilograme, în funcție de modelul ales. Materialele din care este realizată mașina de spălat sunt de cea mai bună calitate: corpul, tamburul și cuva sunt realizate din oțel inoxidabil.

Procesul de dozare a cantității de detergent se realizează în patru compartimente, gama WEN beneficiind de asemenea de opt semnale pentru dozarea automata a lichidului, programabile la oră. Apa este introdusă în mașină prin intermediul a trei admisii.

Gama de mașini Danube WEN se aliniază la ultimele standarde tehnologice, beneficiind de control electronic pentru detectarea încărcăturii neechilibrate, microprocessor EASY TOUCH cu 26 de programe presetate și patru programe economice, posibiliate de actualizare software prin intermediul portului USB, control automat al apei și a rotațiilor pentru optimizarea consumului de detergent și de apă si multe alte caracteristici. Mai mult, tot procesul de spălare este stocat în mașina de spălat și poate fi descărcat prin intermediul portului USB încorporat.

Masini de spalat profesionale Danube ROWEN:

DNB-ROWEN11 (încărcare 10-11 kg)
DNB-ROWEN14 (încărcare 13-14 kg)
DNB-ROWEN18 (încărcare 18-20 kg)
DNB-ROWEN27 (încărcare 25-28 kg)
DNB-ROWEN36 (încărcare 35-39 kg)
DNB-ROWEN60 (încărcare 60-67 kg)

Masina de spalat industriala Danube ROWEM – viteza medie de centrifugare

masini de spalat profesionale Danube WEMGama de mașini de spălat WEM vin cu un factor G crescut, de 200, o viteză de rotație a cuvei cuprinsă între 714 și 820 rpm și sunt caracterizate în principal de nivelele ridicate de extracție a apei, nivel scăzut de zgomot și proces de funcționare fără vibrații.

Programarea eficientă de care dispun mașinile din gama Danube WEM permit un cost energetic minim. Durabilitatea este conferită de connstrucția tubularăși componentele de calitate superioară. Corpul, tamburul și cuva sunt realizate din otel inoxidabil. Montarea mașinilor se face pe soclu de beton, cu bază metalică care vine odată cu mașina de spălat.

Masini de spalat profesionale Danube ROWEM:

DNB-ROWEM11 (încărcare 10-11 kg)
DNB-ROWEM14 (încărcare 13-14 kg)
DNB-ROWEM18 (încărcare 18-20 kg)
DNB-ROWEM27 (încărcare 25-28 kg)

Masina de spalat industriala Danube ROWED – viteza mare de centrifugare

masini de spalat profesionale Danube WED

Masinile de spalat profesionale din gama Danube WED sunt caracterizate de o viteză de rotație a cuvei mare, cuprinsă între 680 și 1245 r.p.m. și o viteză de

centrifugare înaltă, cu un factor G cuprins între 350 și 450, in funcție de model. Sunt ideale pentru spălătoriile în care calitatea procesului și economiile de energie, detergent și apă sunt prioritare.

Masini de spalat profesionale Danube ROWED:

DNB-ROWED11 (încărcare 10-11 kg)
DNB-ROWED14 (încărcare 13-14 kg)
DNB-ROWED18 (încărcare 18-20 kg)
DNB-ROWED27 (încărcare 25-18 kg)
DNB-ROWED36 (încărcare 35-39 kg)
DNB-ROWED45 (încărcare 45-50 kg)
DNB-ROWED60 (încărcare 60-67 kg)
DNB-ROWED120 (încărcare 120-133 kg)

Video de prezentare a gamei de masini de spalat profesionale Danube WED

Danube comercializează o gamă variată de masini de spalat industriale cu bariera igientica, recomandate în principal pentru spitale, camere curate, care de îngrijire medicală, centre de sănătate și industria farmaceutică.

Oferta de masini de spalat industriale cu bariera septica Danube

masini de spalat Danube Med IIMasina de spalat profesionala Danube ROMed II 

Gama de masini de spalat Danube Med II reprezintă soluția ideală pentru prevenirea contaminării lenjeriei curate, la contactul cu lenjeria murdară din spălătorii. Mașinile de spălat sunt proiectate special pentru a fi plasate pe fiecare parte a unui perete datorită ușilor duble opuse, cu o deschidere la 180 de grade, de care dispune fiecare mașină din gamă.

Mașinile Med II au încorporate două camere distincte, una unde este încărcată lenjeria murdară, și altă încăpere care primește lenjeria curată. Sistemul Med II cu bariera septica dezvoltat de Danube respectă strict standardul RABC, în cele mai bune condiții de lucru posibile.

Gama Med II se caracterizează printr-o viteză de centrifugare între 360 și 448 și viteze de rotație între 900 și 1000 rpm.

Masini de spalat profesionale Danube ROMed II cu bariera septica:

DNB-ROMED II 16 (încărcare 16-18 kg)
DNB-ROMED II 22 (încărcare 22-25 kg)
DNB-ROMED II 35 (încărcare 33-37 kg)
DNB-ROMED II 50 (încărcare 49-54 kg)
DNB-ROMED II 66 (încărcare 67-74 kg)

Masina de spalat industriala Danube Danube ROPullman

masini de spalat profesionale Danube Pullman

Oferta Danube propune modelul de masina de spalat profesionala ASEP100, echipată cu tambur cu două compartimente, separat de o partiție Pullman, care generează o eficiență mai mare în procesul de spălare. Viziteaza si www.infinitrade-romania.ro .

Masina de spalat Danube ASEP100 vine cu o rotație centrifugală G 325 și o viteză de rotație de 900 rpm. Masina de spalat se instalează foarte ușor, fără a fi necesară ancorarea. Mașina este echipată cu două uși opuse, două intrări de apă, scurgere dublă motor cu convertizor de frecvență și microprocesor care poate comanda 7 programe presetate și 23 de programe gratuite.

Masina de spalat profesionala comercializate de Danube:

DNB-ROASEP 100 (încărcare 90-100 kg)

Video de prezentare a gamei de masini de spalat profesionale Danube ROMED II