Echipamente de finisare

Danube propune o ofertă bogată de echipamente de finisare și solutii de calcat cu aburi. Masinile de finisare si calcare cu abur de la Danube România sunt ideale pentru finisarea materialelor textile care necesită o atenție sporită sau a materialelor groase, precum jachete, rochii, etc.

Gama de echipamente de finisare Danube este recomandata domeniilor de activitate care au nevoie de servicii de intretinere a lanjeriilor, precum hoteluri, campinguri, restaurante, etc.

Masini de finisare Danubemasina de finisare haine Danube

Procesul de lucru este complet automatizat datorita sistemelor electronice de lucru, care ajută la setarea a nouă cicluri diferite de reglare a timpului de aburire și uscare.

Manechinul dispune de dimensiuni reglabile, atât la nivelul umerilor (reglare pe lățime) cât și în ceea ce privește înălțimea manechinului. Mai mult, suportul care susține manechinul, împreună cu comenzile aferente, poate fi rotit la un unghi de 360 de grade.

Danube comercializează următoarele modele de masini de finisare: DNB-ROMF-C, DNB-ROMF, DNB-ROMFCH-C, DNB-ROMFP.

Vezi aici oferta de masini de finisare Danube

cabina de finisare DanubeCabine de finisare Danube

Cabina de finisare Danube este foarte simplu și ușor de operat, putând fi utilizată și de operatori fără prea multă experiență. Fiind un echipament compact, poate fi instalat chiar și în spații mici.

Sistemul de montare facil permite echiparea acestuia cu două dispozitive de finisare a pantalonilor sau cu două finisoare de formă, în funcție de nevoile operatorului, iar modificările pot fi realizate și fără asistență tehnică. Ciclul de lucru este automatizat și poate fi ajustat cu trei cronometre.

Danube comercializează următoarele modele de cabine de finisare: CF-C (versiunea autocontrol) ăi CF (versiune automată cu boiler electric pentru alimentare centrală cu abur).

Vezi aici oferta Danube pentru cabina de finisare

Mese de scos pete la rece Danubemese de scos pete industriale Danube

Mesele de scos pete din oferta Danube sunt certificate la cele mai înalte standarde de calitate de pe piața de profil.

Toate sistemele din gama Danube – mese de scos pete funcționează la rece, generând rezultate de cea mai bună calitate pentru procesele de curățare a lenjeriilor.

Oferta Danube cuprinde următoarele modele de mese de scos pete: TAD MINI, TAD.

Vezi aici oferta completă de mese de scos pete la rece Danube