Echipamente de calcat

Danube România propune o gamă variată de echipamente de calcat și finisare compusă din mese de calcat profesionale, prese de calcat industriale, mese de scos pete, masini de finisare si cabine de finisare si calcare cu abur.

Sistemele sunt recomandate pentru sectorul companiilor care rulează activități de spălare, uscare, călcare și finisare a lenjeriilor, precum: spitale, hoteluri, pensiuni, campinguri, spălătorii industriale, armată, etc.

Echipamentele de calcat si finisat din gama Danube se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, eficiență și fiabilitate din piața de profil din România.

Mese de calcat profesionale Danube

mese de calcat profesionale Danube

Mesele de calcat proiectate de Danube vin echipate complet, cu toate soluțiile tehnologice prezente pe piață, pentru ca procesul de călcare al lenjeriilor să fie unul eficient, atăt ca și calitate, cât și ca timp de lucru.

Gama de mese de calcat profesionale Danube vine cu următoarele soluții standard: placă încalzită electric, unitate de aspirație, boiler electric incorporat, pompă de apă, fier electric cu aburi, sistem de reglare a temperaturii sau unitate de suflare.

Danube România comercializează următoarele modele de mese de calcat industriale Danube: DNB-ROGV-2, DNB-ROGV-5, DNB-ROTFP (TABLE), DNB-ROTFC-DA, DNB-ROTFC-A, DNB-ROTFC-AS, DNB-ROTFC-AVS, DNB-ROTF-A, DNB-ROTF-AS, DNB-ROTF-AVS.

Vezi oferta completă de mese de calcat industriale Danube

Prese de calcat profesionale Danube

prese de calcat profesionale UB Press DanubePresele de calcat profesionale DANUBE sunt operate cu usurință datorită sistemelor pneumatice de care dispun.

Aceste unitati de calcat sunt dotate cu sisteme de presare de mare putere, cu programe de reglare și o varietate mare de opțiuni pentru aplicații specializate. Presele dispun de buzunare mari de deschidere, care ușurează atât procesul de presare, cât și utilizarea fierului cu aburi.

Capului de presare dispune de control din butoane. Pentru o mai mare siguranță a operatorului, pe capul de presare este montat un cadru de siguranță pentru mâini. Presele sunt disponibile atât cu sistem complet autonom, cu boiler electric, cât și automat incorporat, cu unitate de aspirare și compresor, după necesități, sau pentru funcționarea consumabilelor centrale.

Danube România comercializează modelele de prese de călcat profesionale DNB-ROPRESSE UB, DNB-ROPRESSE CPB.

Vezi oferta completă pentru prese de calcat industriale Danube