Masini de spalat cu bariera igienica – masina spalat bariera septica DNB-ROMedII

 

 

 

Generația noastră de mașini de spălat cu barieră MEDICAL este în continuare disponibilă cu capacități de 16 și 22 kg. Din punct de vedere estetic, a fost reînnoită cu un corp din tablă vopsită în gri și este echipată cu controlul prietenos și complet programabil EASY TOUCH 2, oferind multe caracteristici.

 

 

DNB-ROMED 16-22 ET2

ÎN 2024 PREȚURILE AU INTRAT LA APĂ!

Danube România vine în sprijinul sectorului de business oferind clienților săi reduceri semnificative! Cu cât veți achiziționa un număr mai mare de echipamente DANUBE cu atât veți plăti mai puțin pentru fiecare produs!

*Oferta se aplică tuturor articolelor din categoriile mașini de spălat industriale, uscătoare de rufe și calandre industriale și este una de tip cumulativ!

DNB-ROMED-16 E ET2
27.316 €
24.584 €
23.218 €
DNB-ROMED-22 E ET2
31.311 €
28.180 €
26.614 €

*Tabelul ilustrează prețurile ofertate pentru echipamentele electrice DANUBE. Pentru prețuri privind versiuni ale echipamentelor ce se alimenteză cu gaz, aburi sau pe bază de apă fierbinte vă rugăm să ne contactați!

MASINI DE SPALAT CU BARIERA IGIENICA - PENTRU CĂ IGIENA TREBUIE SĂ FIE PRIORITATEA TA ABSOLUTĂ

Cum să evitați contaminarea încrucișată în spitale, camere curate, case de îngrijire medicală, centre de sănătate și industria farmaceutică? Soluția există cu mașinile de spălat aseptice cunoscute sub denumirea de masini de spalat cu bariera igienica. Acestea au fost dezvoltate pentru prima oară de către Danube International în 1984 și de atunci au fost îmbunătățite continuu de inginerii noștri.

Ele oferă soluția perfectă pentru a preveni contaminarea încrucișată între lenjeria murdară și cea curată din spălătorii. Aceste mașini au fost proiectate special pentru a fi amplasate pe fiecare parte a unui perete despărțitor datorită ușilor duble opuse de 180 °. O ușă în camera murdară pentru încărcarea lenjeriei murdare, cealaltă în încăperea curată pentru a primi cea curată. Acest sistem respectă strict standardul RABC în cele mai bune condiții de lucru posibile. Ofera operatorilor o siguranță, un confort, o ergonomie și o economie de spațiu de mare valoare. Masini de spalat cu bariera igienica. 

DNB-ROMEDII16 maşină de spălat Danube cu barieră igienică, capacitate 18-16 kg
DNB-ROMEDII22 maşină de spălat Danube cu barieră igienică, capacitate 25-22 kg

Noua noastră gamă de mașini de spălat MEDICAL este disponibilă în 16, 22, 35, 50 și 66 kg. Este echipată cu noul microprocesor "Easy Touch 2". Masini de spalat cu bariera igienica. Masina spalat bariera septica.

Ne ocupam cu importul , distributia, montajul, punerea in functiune si trainingul personalului in vederea utilizarii corespunzatoare,  pentru echipamente de spalatorie profesionala dar si echipamente spalatorie industriala. Echipamentele de spalatorie comercializate de noi fac parte din brandul Danube Franta.  Producatorul de masini de spalat profesionale Danube are o traditie de peste 60 de ani in productia de echipamente profesionale de spalatorie. Masini de spalat industriale, masini de spalat profesionale, masini de spalat rufe medicale cu bariera igienica, masini spalat cu bariera igienica, masini medicale spalat rufe. Uscatoare rufe industriale, uscatoare rufe profesionale, calandre industriale, calandre profesionale. Masini de spalat industriale, masini de spalat profesionale, masini spalat industriale, masini spalat profesionale. Uscatoare rufe profesionale, uscatoare rufe industriale, uscator rufe profesional, uscator rufe industrial. Masini de spalat cu bariera igienica, masini uscat rufe, calandre, calandre de calcat. Calandru calcat, calandru profesional, calandru industrial,  masini uscat rufe, presa de calcat. Echipamente profesionale de spalatorie. Masini de spalat cu bariera igienica - Echipamente profesionale - industriale spalat rufe Danube Romania.

 

Masini de spalat cu bariera igienica
CARACTERISTICI
 • Masini de spalat cu suspensie usoara, cu un factor G 350.
 • Viteze de rotatie intre 900 si 1.000 rpm in functie de model.
 • Instalare ușoară, fără ancorare.
 • Tambur suspendat orizontal prin intermediul a două axe care asigură robustețe sporită.
 • Tambur împărțit în două compartimente.
 • Sistem Easy Touch 2 programabil cu o varietate de beneficii.
 • Trei intrări de apă standard în toate domeniile.
 • 8 semnale pentru dozarea lichidelor.
 • Detectarea debitului prin intermediul invertorului.
 • Trasabilitatea - stocarea datelor. Masini de spalat cu bariera igienica.
 • Afișaj dublu standard.

 

Masini de spalat cu bariera igienica
OPȚIUNI
 • A doua supapă de evacuare.
 • Supapă de golire pentru poziția centrală.
 • Deșeuri de baie pentru detergenți.
 • Senzor de cântărire Sistem pe picioare.
 • Frână electrică pentru tambur.
 • Cartelă releu pentru a crește până la 14 semnale pentru dozarea lichidului.
 • Coloană de iluminare la sfârșitul ciclului.
 • Încălzire electrică dublă și abur. Masini de spalat cu bariera igienica.
 • Plăci până la înălțime de 850 mm de la baza ușii.
 • Ramă de perete din oțel inoxidabil.
 • Usi de deschidere verticale pe model de 66 kg.
 • BariereExtractoare

Masini de spalat cu bariera igienica, Masina cu bariera igenica, masini cu bariera igenica, masina de spalat cu bariera de igenizare. Masini spalat cu bariera septica, masini spalat pentru spitale. Masina de spalat cu bariera sanitara, masini de spalat cu bariera sanitara. Masina de spalat cu bariera igenica, masini de spalat rufe igenica, cu bariera igienica, cu bariera igenizare. Bariera igenica, masini de spalat rufe igienica, masini de spalat clinici. Masini de spalat cu bariera septica, masina spalat cu bariera septica, masini de spalat centre de sanatate, masini cu bariera septica. Masini de spalata rufe sanitara, masini de spalat pentru spitale, masina cu bariera septica. Bariera igienica, masina spalat cu bariera sanitara. Masini de spalat rufe midicale. Masini de spalat cu bariera igienicamasini de spalat rufe medicala, cu bariera septica, masina de spalat rufe supercentrifugata cu bariera septica. Cu bariera sanitara, masini cu bariera sanitara, masina cu bariera sanitara, masini spalat cu bariera sanitara. Masini de spalat cu bariera igienica, bariera septica. Masina spalat cu bariera igenica, masini spalat cu bariera igienica. Masina de spalat cu bariera septica, bariera sanitara, masini de spalat cu bariera de igenizare.

Cataloage PDFVideo

DESCARCA CATALOAGE PDF:

DANUBE-MED-16-22-2023-EN

TECHNICAL DATA UNIT. DNB-ROMED 16 DNB-ROMED 22
DRUM
Capacity 1:9 / 1:10 Kg 18 / 16 25 / 22
Volume I 158 220
Diameter mm 633 633
Depth mm 500 700
Number of compartments Nº. 1 1
GENERAL DETAILS
Washing speed / Spining speed r.p.m. 45 / 1.000 45 / 1.000
G Factor - 350 350
Maximum force transmitted KN 5,5 ±1,12 6,25 ±1,54
Frequency-dynamic force Hz 16,7 16,7
Sound level dB < 70 < 70
Double drain - Opt Opt
Weighing System - Opt Opt
DOOR
Height base door mm 670 670
Drum opening dimensions mm 400 x 315 400 x 315
Vat opening dimensions mm 455 x 415 455 x 415
POWER
Motor kW 2,2 2,2
Electric heating kW 12 18
Max. power (Electric model) kW 14,2 20,2
Max. power (Hot water model) kW 2,2 2,2
Max. power (Steam model) kW 2,2 2,2
CONNECTIONS                                                                                           ELECTRIC             STEAM / HOT WATER           ELECTRIC             STEAM / HOT WATER
Tension 230V- I + N + T Nº x mm2 / A - -
Tension 230V- III + T Nº x mm2 / A 3 x 10 / 40A 3 x 10 / 50A
Tension 400V- III + N + T Nº x mm2 / A 4 x 6 / 25A 4 x 6 / 32A
Steam inlet (Steam mod.) inch 3/4” 3/4”
Maximum steam consumption (Steam mod.) Kg/h 9 12
Water inlet inch 3/4” 3/4”
Water main pressure Kgs/cm2 3-5 3-5
Maximum water consumption* Lit/h 144* 198*
Drain mm/inch 3” 3”
Drainage capacity Lit/min 200 200

Ne ocupam cu importul , distributia, montajul, punerea in functiune si trainingul personalului in vederea utilizarii corespunzatoare,  pentru echipamente de spalatorie profesionala dar si echipamente spalatorie industriala. Echipamentele de spalatorie comercializate de noi fac parte din brandul Danube Franta.  Producatorul de masini de spalat profesionale Danube are o traditie de peste 60 de ani in productia de echipamente profesionale de spalatorie. Masini de spalat industriale, masini de spalat profesionale, masini de spalat rufe medicale cu bariera igienica, masini spalat cu bariera igienica, masini medicale spalat rufe. Uscatoare rufe industriale, uscatoare rufe profesionale, calandre industriale, calandre profesionale, Masini de spalat industriale, masini de spalat profesionale, masini spalat industriale, masini spalat profesionale, uscatoare rufe profesionale, uscatoare rufe industriale, uscator rufe profesional, uscator rufe industrial, masini uscat rufe, calandre, calandre de calcat, calandru calcat, calandru profesional, calandru industrial,  masini uscat rufe, presa de calcat, echipamente profesionale de spalatorie. Masini de spalat - Echipamente profesionale - industriale spalat rufe Danube Romania.

Contacteaza-ne!