Echipamente cu fise

Danube Romania propune o gamă variată de echipamente cu fise certificate la cel mai înalt standard de pe piață. Soluțiile industriale cu autoservire Danube sunt ideale pentru toate industriile care au pretenția ca procesele de spălare sau uscare a lenjeriilor să fie de cea mai bună calitate.

Oferta Danube cuprinde echipamente cu fise, monede sau card: masini de spalat industriale și uscatoare profesionale, echipate cu tehnologii de ultimă oră pe piața de soluții industriale de spălat ăi uscat lenjerii.

Echipamente cu fise sau monede Danube

Masina de spalat industriala cu fise sau card Danube

Noua gamă de masini de spalat profesionale cu fise Danube oferă o gamă largă de servicii la cele mai înalte standarde de calitate, fiind concepute pentru a răspunde cu succes celor mai exigenți clienți.

Masinile de spalat industriale Danube combină cea mai recentă tehnologie cu cea mai bună calitate a componentelor și a materialelor. Consumul redus de apă și energie le face alegerea perfectă pentru procesele de spălare de calitate și economisirea costurilor.

Încălzirea pentru gama de masini de spalat cu fise Danube se face pe bază de energie electrică sau apă fierbinte. Indiferent de viteza de rotație de care dispun (mare, medie, scazută), masinile de spalat profesionale cu fise Danube dispun de programul EASY TOUCH.

Ce oferă programul EASY TOUCH? Ecran tactil de 4.3 inch ușor de utilizat, peste 33 de limbi disponibile, posibilitatea de a stabili anticipat prețul pentru fiecare program de spălare și multe alte caracteristici.

Oferta Danube cuprinde masini de spalat profesionale care pot fi conectate atât la o consolă centrală de plată, dar și soluții care au incorporate console pentru monede sau jetoane. Cutia electronică de monede poate fi aleasă în funcție de țara și de moneda folosită.

Gama de echipamente cu fise Danube este alcatuită din mașini de spălat industriale cu fise: cu o capacitate cuprinsă între 11 și 36 de kilograme pentru soluțiile cu rotație înaltă, între 11 și 27 de kilograme pentru mașinile cu rotație medie și până la 60 de kilograme pentru mașinile cu rotație scăzută.

Masinile de spalat industriale cu fise Danube reprezintă soluția ideală pentru toate tipurile de industrii: campinguri, marină, spălătorii automate, firme de curățenie, spitale, cluburi sportive, etc.

Danube România propune o gamă variată de modele de masini de spalat profesionale cu fise:

Masini de spalat profesionale cu fise, cu viteză de rotație mare:

DNB-ROWED11 SELF (capacitate 10-11 kg)

DNB-ROWED14 SELF (capacitate 13-14 kg)

DNB-ROWED18 SELF (capacitate 18-20 kg)

DNB-ROWED27 SELF (capacitate 25-28 kg)

DNB-ROWED36 SELF (capacitate 35-39 kg)

Masini de spalat industriale cu fise, cu viteză de rotație medie:

DNB-ROWEM11 SELF (capacitate 10-11 kg)

DNB-ROWEM14 SELF (capacitate 13-14 kg)

DNB-ROWEM18 SELF (capacitate 18-20 kg)

DNB-ROWEM27 SELF (capacitate 25-28 kg)

Masini de spalat profesionale cu fise, cu viteză de rotație joasă:

DNB-ROWEN11 SELF (capacitate 10-11 kg)

DNB-ROWEN14 SELF (capacitate 13-14 kg)

DNB-ROWEN18 SELF (capacitate 18-20 kg)

DNB-ROWEN27 SELF (capacitate 25-28 kg)

DNB-ROWEN36 SELF (capacitate 35-38 kg)

DNB-ROWEN60 SELF (capacitate 60-66 kg)

Uscatoare industriale cu fise sau card Danube

uscator profesional DDHP Danube

Gama de uscatoare profesionale cu autoservire Danube cuprinde soluții de uscat din gama Silver (digitale), gama Double și Heat Pump. Fiecare model din cele trei game de uscatoare prezente în oferta Danube vine atât cu sistem de plată integrat (monede sau fise), cât și cu sistem de plată anticipat.

Uscatoare industriale Danube Doi in Unu

Uscatoarele suprapuse din portofoliul Danube sunt mașini compacte, drept urmare reprezintă soluția ideală pentru spălătoriile care nu dispun de spațiu larg de desfășurare al activităților, în special cele din sectorul de servicii, hoteluri, spălătorii, etc.

Sistemul de plată vine în trei forme: plată centralizată, kit cu monede/jetoane sau două kituri cu monede, câte unul pentru fiecare tambur.

Uscatoare profesionale Danube Heat Pump cu autoservire

Gama Heat Pump generază economii de energie de până la 60%. Deoarece nu au cale de evacuare, uscatoarele Danube Heat Pump reprezintă soluția ideală îndeosebi pentru încăperile fără acces la exteriorul clădirii.

Printre caracteristicile de top ale gamei Heat Pump regăsim panouri din piele gri, cu aspectul oțelului inoxidabil, control digital, tambur din oțel inoxidabil cu inversare, control inteligent al umidității și sistem de stingere a incendiilor.

Oferta Danube România pentru uscatoare industriale cu fise sau card cuprinde următoarele modele:

Gama Argint

DNB-RODD11 SELF (capacitate 11-12 kg)

DNB-RODD16 SELF (capacitate 17-18 kg)

DNB-RODD23 SELF (capacitate 22-24 kg)

DNB-RODD28 SELF (capacitate 26-29 kg)

DNB-RODD35 SELF (capacitate 33-37 kg)

Uscatoare duble cu fise Danube:

DNB-ROSTD11 SELF (capacitate 11-12 kg)

DNB-ROSTD16 SELF (capacitate 17-18 kg)

Uscatoare Heat Pump cu fise Danube:

DNB-RODD11HP SELF (capacitate 10-11 kg)

DNB-RODD16HP SELF (capacitate 12-14 kg)

DNB-RODD23HP SELF (capacitate 18-20 kg)

Echipamente cu fise sau card cu extractor

masina de spalat industriala Danube

Oferta Danube România cuprinde modelele de masini de spalat industriale cu extractor DA-10 WHITE si DA-10 STEINLESS STEEL cu cameră incorporată de monede/jetoane și modelul de uscator profesional cu extractor TD-10 INOX, care poate fi conectat la o consolă centrală de plată.

Masini de spalat cu extractor Danube:

DNB-RODA-10E SELF (capacitate 10 kg)

DNB-RODA-10P SELF (capacitate 10 kg)

Uscator industrial cu extractor Danube:

DNB-ROTD-10E SELF (capacitate 10 kg)

 

Vezi cum funcționează programul EASYTOUCH