Accesorii Spalatorie

Danube Romania propune o gama variata de carucioare industriale pentru lenjerii adaptate cu succes pretentiilor solicitate de industriile care dispun de spalatorii profesionale precum hoteluri, spitale, spalatorii, etc.

Oferta Danube cuprinde carucioare profesionale construite special cu scopul de a oferi o manipulare cat mai eficienta a lenjeriilor, indiferent de cantitatea de rufe prelucrata.

Carucioarele sunt adaptate pentru a oferi transport eficient atat rufelor uscate, cat si lenjeriilor umede.

Gama de carucioare industriale Danube pentru rufe uscate asigura o manevrare sigura a lenjeriilor uscate atat pana la masina de spalat, cat si de la uscatoare sau masinile de calcat catre locul de depozitare.

In ceea ce priveste lenjeria umeda, carucioarele Danube asigura un transport eficient de la masina de spalat la uscatoare.

 

Carucioare industriale Danube pentru rufe uscate

Carucioare fixe Danubecarucioare industriale Danube

Gama de carucioare profesionale fixe Bottom sunt construite din aluminiu, astfel incat pot fi manevrate foarte usor datorita greutatii reduse.

Aluminiul este tratat electrochimic prin procesul de Anodizare, pentru a evita degradarea caruciorului sub actiunea razelor UV, a ruginii sau a putrezirii. Clientul poate opta pentru un carucior cu foi de aluminiu normale, sau pot comanda un carucior cu perforatii, precum cel din imaginea alaturata.

Carucioarele sunt echipate cu doua perechi de roti – o pereche de roti fixa si una pivotanta – cu diametru de 125 mm, pentru ca procesul de transport sa se realizeze fluent.

carucioare industriale cu saci DanubeCarucioare cu saci Danube

Carucioarele din aceasta gama sunt realizate din bari tubulare cu diametrul de 25 mm acoperite cu vopsea epoxidica pentru o protectie eficienta impotriva factorilor de degradare externi.

Solutia de transport propusa de Danube dispune de o baza de otel si patru bare de protectie din cauciuc cu rolul de a amortiza eventualele coliziuni.

Gama de carucioare industriale cu saci este echipata cu patru roti rotative cu diametrul de 100 mm.

 

Carucioare industriale Danube pentru rufe umede

Carucioare – targa Danubecarucioare industriale cu targa Danube

Carucioarele cu targa din gama Danube sunt construite din aluminiu fara perforari, tratat electrochimic prin procesul de Anodizare.

Platforma este prevazuta cu pantograf si suspensie cu arc pentru ca nivelul de incarcare sa poata fi mentinut la un nivel constant.

Manevrarea caruciorului profesional cu targa Danube se realizeaza cu ajutorul a doua perechi de roti – o pereche fixa si una pivotanta – cu diametrul de 125 mm.

carucioare industriale din polipropilena DanubeCarucioare cu corpuri din polipropilena Danube

Asa cum ii spune numele, aceasta gama de carucioare are o constructie tubulara formata din tuburi de polipropilena in doua culori: alb si verde.

Principala calitate a acestor carucioare este greutatea foarte scazuta, care ofera un grad de manevrabilitate foarte mare.

Transportul este asigurat de doua perechi de roti – doua fixe si doua roti pivotante.

Carucioare standard Danubecarucioare industriale standard Danube

Sistemele de transport din aceasta categorie sunt caracterizate printr-un spatiu sensibil mai mare, dispus pe verticala, de depozitare a lenjeriei umede. Au o constructie tubulara, formata din trei panouri realizate din tabla tubulara din otel.

Carucioarele sunt echipate cu 2 curele pentru o fixare sigura a lenjeriilor.

Manevrarea lor se realizeaza cu ajutorul a doua perechi de roti – doua fixe si doua roti pivotante – cu diametru de 100 mm. Rotile dispun de sistem de franare, pentru o imobilizare eficienta pe suprafete inclinate.

carucioare industriale cu curele DanubeCarucioare cu curele Danube

Carucioarele cu curele Danube sunt construite din 3 panouri din tabla tubulara din otel. Pentru o fixare eficienta a lenjeriei, carucioarele sunt echipate cu doua curele dispuse pe verticala.

Sistemul de transport al carucioarelor din aceasta categorie este compus din doua perechi de roti – doua roti fixe si doua pivotante – cu diametru de 100 mm. De asemenea, carucioarele dispun de sistem de franare pentru o imobilizare eficienta.

 

Carucioare profesionale etajate Danubecarucioare industriale etajate Danube

Carucioarele etajate Danube sunt construite din tevi tubulare cromate. Solutiile de transport a lenjeriei sunt separate pe orizontal in doua compartimente, si astfel ca, pe verticala, pot dispune de pana la 25 de compartimente, in functie de nevoile clientului.

Compartimentele au dimensiunea de 300 mm in lungime si 455 mm in latime.

Sistemul de transport este alcatuit din patru roti cu functie rotative cu diametru de 125 mm. Fiecare roata dispune de sistem de franare, pentru o imobilizare cat mai eficienta pe suprafete inclinate.